تقویم اجرایی دریافت تقویم اجرایی شهریور 92 |
طرح ودیعه جزوات مرحله سوم روی وبلاگ قرار گرفت |
همدلی آینده مجمع همدلی بعدی چهارشنبه 27شهریور ساعت 17:40 |
اخباروبرنامه ها نمونه سوالات طرح لبیک در وبلاگ قرار گرفت./مراسم بعدی هیات یاران خمینی ره دوشنبه 25شهریور ساعت 20:30 میلاد امام رضا علیه السلام |
امام خامنه ای : اگر شورای نگهبان نمی بود ، و نباشد ، یا تضعیف بشود ، یا کار خودش را انجام ندهد ، حرکت اسلامی این نظام زیر سوال خواهد رفت ؛ زیرا که حرکت نظام بر اساس قوانین است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام روح الله : من به این آقایان هشدار می دهم که تضعیف و توهین به فقهای شورای نگهبان ، امری خطرناک برای کشور و اسلام است.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام روح الله : قانون معین شده است.نمی شود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم غلط میکنی قاون را قبول نداری ! قانون تو را قبول ندارد.نباید از مردم پذیرفت ، از کسی پذیرفت که ما شورای نگهبان را قبول نداریم . نمی توانی قبول نداشته باشی...نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید ولو برخلاف رای شما باشد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امام روح الله : قانون در راس واقع شده است و همه افراد هر کشوری باید خودشان را با قانون تطبیق بدهند . اگر قانون بر خلاف خودشان هم حکمی کرد ،باید خودشان را در مقابل قانون تسلیم کنند ؛ آن وقت است که کشور ، کشور قانون می شود.
-
30یاسی
(۴۸)-
انتخابات92
(۳۴) -
بیداری اسلامی
(۲) -
جهان اسلام
(۴)
-
-
خون والقلم(فرهنگ ایثاروشهادت)
(۳) -
تولیدملی(شعارسال)
(۲) -
روزهای خدا(مناسبات)
(۱۵) -
گرافیک
(۱۳) -
دیگر
(۲) -
شعر
(۱) -
اجتماعی
(۸) -
مذهبی
(۲۱) -
اقتصادی
(۲) -
آخرین حلقه انتظار
(۶) -
برنامه های گروه
(۱۴) -
انس با ولی
(۴) -
ولایت فقیه
(۴۰) -
محوربندی بیانات
(۹)
یاران خمینی
گروه فرهنگی یاران خمینی ره
امام خامنه ای
انتخابات 92
معرفی کتاب
محوربندی بیانات آقا
پوستر امام خامنه ای
شورای نگهبان
استاد علیرضا پناهیان
خلاصه کتاب شهرخدا
امام و شورای نگهبان
حسن روحانی
مطلب ویژه
محور بندی بیانات حضرت آقا
پوستر انتخابات
تصاویر
پوستر
امام خمینی
خطبه های نماز عید فطر
اینفوگرافیک
اینفو
شهرک شهید محلاتی
کتاب شهرخدا
ماه رمضان
استقبال از ماه رمضان
یاران 7
قالیباف
ولخرجی
ماه رجب
پوستر امام خمینی
- January ۲۰۱۴ (۲)
- December ۲۰۱۳ (۱)
- September ۲۰۱۳ (۳)
- August ۲۰۱۳ (۱۱)
- July ۲۰۱۳ (۱۹)
- June ۲۰۱۳ (۲۰)
- May ۲۰۱۳ (۲۲)
- April ۲۰۱۳ (۳)
- March ۲۰۱۳ (۱)
- February ۲۰۱۳ (۲)
- January ۲۰۱۳ (۹)
- December ۲۰۱۲ (۶)
- November ۲۰۱۲ (۵)
- October ۲۰۱۲ (۵)
- September ۲۰۱۲ (۹)
- August ۲۰۱۲ (۴)
- July ۲۰۱۲ (۸)
- June ۲۰۱۲ (۷)
- May ۲۰۱۲ (۸)
- April ۲۰۱۲ (۴)
- March ۲۰۱۲ (۲)
- February ۲۰۱۲ (۶)
-
14/01/31تقویم اجرایی بهمن ماه 1392
-
14/01/21آزمون تاریخ اسلام یاران 7
-
13/12/01انتقال به سایت
-
13/09/13اطلاعیه طرح ودیعه الهی(مرحله سوم)
-
13/09/02چند نکته راجع به تحولات اخیر سوریه
-
13/08/25محوربندی بیانات امام خامنه ای
-
13/08/24اطلاعیه دوم طرح ودیعه الهی
-
13/08/21اینفوگرافیک
-
13/08/20محوربندی بیانات امام خامنه ای
-
13 January 24، 12:19 - انتظاریعالی برادر
-
13 June 14، 00:53 - نیما انصاریسلام دوست من با مطلب ناقابل و ...
-
4 June 14، 18:37 - سلمانسلام علیکم امام خمینی(ره): ...
-
20 May 14، 17:51 - ولاییوقتی رهبرتاییدشون کردن دیگه ماکی ...
-
19 March 14، 05:46 - خادم الشهداءسلام علیکم چندی از جوانان فعال ...
-
17 March 14، 11:27 - کربلایی رضا باباخانیاحسنت به این جمعیت همدل و ولایی ...
-
24 February 14، 22:11 - دبیرخانه جشنواره ملی وصال یاربا سلام نخستین جشنواره ملی وصال ...
-
9 February 14، 01:04 - گمنامسلام و خسته نباشید ... من لوگوی ...
-
4 February 14، 21:03 - علیرضاشاید الان یک مقداری دیر باشه برای ...
-
1 February 14، 13:22 - طلبه جوانــــسلام خادم اهل بیت ان شاء الله ...
این الرجبیون

نویسنده : محمدعلی قاسمی
ماه رجب؛ ماه نزدیک شدن به مقام عصمت
با اندک تامل و تدبری در ادعیهی غنی و پرمحتوای ماه رجب می توان به این نتیجه رسید که یکی از درخواست های اصلی ما در این ماه عزیز طلب مقام عصمت از حضرت حق است. به عبارت دیگر خداوند متعال ظرف وجودی ماه رجب را به گونهای قرار داده است که سالک حقیقی در بستر این ماه می تواند با عنایت حضرت حق به مقام عصمت نزدیک و نزدیکتر شود.
به چند نمونه از فقرات این ادعیه شریف اشارهای کوتاه می کنم:
1- علامه طباطبایی(ره) ذیل آیه 24 سوره یوسف نکاتی را مطرح می کنند و با استفاده از آنها عصمت حضرت یوسف را اثبات می نمایند. آیه شریفه می فرماید: «وَلَقَدْ هَمَّتْ بِهِ وَهَمَّ بِهَا لَوْلا أَن رَأَى بُرْهَانَ رَبِّهِ کَذَلِکَ لِنَصْرِفَ عَنْهُ السُّوءَ وَالْفَحْشَاء إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُخْلَصِینَ.»
اگر مقداری تامل کنیم متوجه می شویم که آیه شریفه فرموده: ما، سوء و فحشاء را از یوسف سلام الله علیه برگرداندیم و نفرمود که ما یوسف را از سوء و فحشاء برگرداندیم یعنی نفرمود «لِنَصْرِفَهُ عَنِ السُّوءِ وَالْفَحْشَاءِ» چون در این صورت معنا این طور می شد که یوسف سلام الله علیه، قصدِ زلیخا را کرد ولی ما او را منصرف ساختیم. پس آیه مورد نظر با لحن خاصی که دارد می خواهد بیان کند که نه تنها یوسف مرتکب گناه نشد بلکه حتی میل به گناه هم در ضمیر و قلب وی خطور نکرد(مقام عصمت) و برای همین است که فرمود سوء و فحشاء را از او دور کردیم و نفرمود «لِنَصْرِفَهُ عَنِ السُّوءِ وَالْفَحْشَاءِ.»
حال عین این سیاق را در دعای معروف ماه رجب مشاهده می کنیم. آنجا که می فرماید: «وَ اصْرِفْ عَنّی بِمَسْئَلَتی اِیّاکَ جَمیعَ شَرِّ الدُّنْیا وَ شَرِّ الاْخِرَةِ.» با توجه به توضیحات فوق باید این فقره را اینگونه معنا کرد: خدایا جمیع شر دنیا و شر آخرت را از من دور کن؛ نه اینکه من را از شر دنیا و آخرت دور کن به عبارت دیگر نفرمود «وَ اصْرِفَنی عَن جَمیع شَرِّ الدُّنْیا وَ شَرِّ الاْخِرَةِ.» (دقت بفرمایید). پس در واقع ما هم در این قسمت از دعا، از خداوند مقام عصمت و نزدیک شدن به آن مقام عزیز را درخواست می کنیم.
2- در فقرات آخر یکی از دعاهای ماه رجب (توقیع شریف) که از مضامین بسیار بلندی برخوردار است این چنین دعا می کنیم:«وَاغْفِرْ لَنا ما تَعْلَمُ مِنَّا وَما لا نَعْلَمُ، وَاعْصِمْنا مِنَ الذُّنُوبِ خَیْرَ العِصَم.» در جمله اول عرضه می داریم که ببخش از ما آنچه را که تو از ما میدانی و آنچه را که نمی دانیم. در این قسمت نفرمود «واعفُ عَنَّا ما تَعْلَمُ مِنَّا وَما لا نَعْلَمُ.» تفاوت بین عفو و غفران در این است که عفو الهی یعنی نادیده گرفتن و به حساب نیاروردن لغزشها و خطاها و محو آثار آنها ولی غفران الهی عبارت است از افاضات و رحمتهایی که متوجه سالک می شود و "نقایص وجودی وی را تکمیل می کند". به عبارت دیگر عفو نادیده گرفتن موانع سیر و حرکت است و غفران از میان برداشتن موانع و اعطای کمال به جای آنهاست. عفوِ ذنب و خطیئه نادیده گرفتن و محو آثار آنهاست ولی غفرانِ ذنب و خطیئه مبدل ساختن آنها به طاعت و عبودیت و یا مبدل کردن نقیصه مزبور به حسن و کمالی است که منشا طاعت و عبودیت می شود. از جمله دوم عبارت مذکور (وَاعْصِمْنا مِنَ الذُّنُوبِ خَیْرَ العِصَم) نیز به وضوح می توان در خواست مقام عصمت از حضرت حق را مشاهده کرد.
3- در ادامه همین توقیع شریف این چنین می خوانیم: «واَصْلِحْ لَنا خَبیئَةَ اَسْرارِنا». خبیئة به معنای پوشیده و مخفی است و سر هم به معنای چیز پنهانی است. بدین ترتیب معنا این طور می شود که خدایا "پنهانیِ پنهانیِ وجودِ ما را اصلاح کن". این مساله همان چیزی است که علمای اخلاق از آن به اسم «اصلاح مبدا میل» سخن می گویند. امری کلیدی و البته بسیار مشکل و طاقت فرسا که رسیدن به آن برای احدی ممکن نیست مگر از طریق توسل به اهل بیت علیهم السلام. در حقیقت ما در این فقره از دعا از خداوند درخواست می کنیم که "لایه های پنهانیِ وجودِ ما" را به گونهای اصلاح کن که دیگر میل و رغبتی به گناه در آن نباشد(یعنی رسیدن به مقام عصمت). شاید داستان آن عالم بزرگوار را شنیده باشید که پس از مدتهای طولانی در سر کلاس درس و بحث خود می خندید. شاگردان وی با کمال تعجب پرسیدند که: استاد! اتفاقی افتاده؟ آن عالم بزرگوار پاسخ داد که بعد از 20 سال!!! مجاهدت توانستم ریشه حسادت را در درونم بخشکانم. این داستان دقیقاً اشاره به اصلاح مبدا میل دارد. یعنی این استاد بعد از 20 سال مجاهدت توانسته بود که مبدا میل خود را نسبت به گناه حسادت اصلاح کند. شاید این عالم بزگوار تا آن لحظه اصلاً به کسی حسادت هم نورزیده باشد ولی با این کارش توانست بعد از 20 سال، (فقط) ریشه حسادت را در درونش از بین ببرد. از همین رو عرض کردم که کاری بس دشوار و طاقت فرسا پیش رو داریم. ولی خداوند متعال ظرف وجودی ماه رجب را به گونهای قرار داده است که انشاءالله با عمل به دستورات وارده در این ماه و با استعانت از حضرات معصومین علیهم السلام بتوانیم به مقام عصمت نزدیک و نزدیکتر شویم و خود را برای ماه مبارک رمضان آماده کنیم.


دم شما گرم
دعا کنید دعاهایمان به اجابت برسد.

خاصا به علی آقای گل
برادر از مطالب آقای طاهرزاده بیشتر بنویس .

دم شما گرم
that was really useful!

جوانان ما دیگر از حرف های سطحی جهت تبیین دین خسته شده اند و به اندیشه ای نظر دارند که عقل و دل را یک جا قانع کند و نمونه عالی چنین فرهنگی در آثار حضرت روح الله به خوبی پایه ریزی شده است.
موفق باشید
حاج اصغر

تشکر از متن بسیار عالیتون!
ایشالله از این متنا توی وبلاگ بیشتر بشه...!
یا زینب

ممنون!
استفاده کردیم...

بنظرم بر آمده از درون و سیرت بسیار زیبای شما می باشد
امیدوارم مطالبی بیشتری بنویسید
اگه بتونید در مورد رفاقت و برادری هم مطالبی بنویسید بسیار مفید خواهد بود

عالی برادر